Vă mulțumim pentru că ați fost alături de Domeniul Dambu Morii și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.

În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 22.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.

Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0771202202 sau email office@dambumorii.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.

Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

4 Apr 2017

Marabou – nunți în aer liber lângă piscină

Credem cu tărie că nu există un design mai frumos decât cel al naturii

Conceptul clasic cu atingeri moderne completat de frumusețea și simplitatea naturii transformă Domeniul Dâmbu Morii în  locația ideală a evenimentului tău festiv. Domeniul Dâmbu Morii pune la dispoziție piscina Marabou pentru evenimente festive în aer liber (350 de locuri). Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile organizate în aer liber, cu altar special amenajat pe insula domeniului. Prin creativitate și bun gust, echipa Domeniului Dâmbu Morii oferă consultanță și soluții personalizate pentru a seta toate detaliile evenimentului mult visat. Imaginează-ți recepția unei nunți în aer liber, pe insula domeniului, lângă lac sau lângă piscina exterioară cu apă cristalină în bătaia razelor de soare. Un cadru cu adevărat spectaculos, memorabil.

Marabou – nunți în aer liber lângă piscină

Descoperă splendoarea naturii aflată la cinci minute distanță de Brașov. Marabou poate găzdui evenimente cochete, pline de culoare, oglindite în strălucirea piscinei.

Decor oferit cu titlu gratuit:

• fețe de masă crem;

• șervete crem din material textil;

• mise en place festiv;

• scaune Chiavari alb vintage;

• covor roșu la intrare.

Limuzina cu șofer va fi dedicată dispoziției dumneavoastră întreaga zi, până la sosirea în locație *în limita disponibilității.

  • Event concept: Blitz Party partener exclusiv
  • Design&planner: Mirela Taraș

 

 

Dorești mai multe poze? Click aici pentru întreaga galerie foto a nunților organizate la Marabou:

https://www.facebook.com/pg/dambumoriifestiv/photos/?tab=album&album_id=293522521032413

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0771202202