Vă mulțumim pentru că ați fost alături de Domeniul Dambu Morii și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.

În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 22.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.

Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0771202202 sau email office@dambumorii.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.

Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

Oferta Verii 2018

Dacă dorești să petreci momente recreative în inima munților însă bucurându-te în același timp de soare lângă piscină te invităm la Domeniul Dâmbu Morii, Brașov. Am creionat o ofertă specială de cazare cu pensiune completă sau demipensiune în funcție de propriile preferințe.

Grădina de vară și locul de joacă exterior pentru copii vor colora zilele toride iar piscina va deschide apetitul spre distracție. Hotelul pune la dispoziție Camere Duble sau Camere Duble Superior ideale pentru famiile cu unul sau doi copii. Pentru mai multe detalii vă invităm să ne contactați telefonic sau pe email.

Detalii și rezervări:

Detalii și rezervări:
T: 0268 340 054 | M: 0786 145 945
E: receptie@dambumorii.ro

0771202202