Vă mulțumim pentru că ați fost alături de Domeniul Dambu Morii și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.

În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 22.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.

Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0771202202 sau email office@dambumorii.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.

Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

Cameră single

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Cameră single

Start From54.00 Euro / Night
Pat supradimensionat
Priveliștemunte
Marime camera24 mp
Baie cu cabină dușda
Draperiiblackout
Mini barda
Seif bunuri prețioaseda
Uscător de părda
TV plasmă
Terasă / balconda, cu masă și scaune la cerere

Inspirate din dragostea noastră pentru natură, lemnul masiv al mobilierului, gresia tip cotto și terasele proprii fiecăriei camere vor întări legătura cu ambientul natural al locației.

Camerele duble (24 mp) poziționate la etaj se bucură de un tablou impresionant al naturii admirat de la balconul propriu în timp ce camerele poziționate la parter se bucură de propria terasă cu grădină.

Tarife:

64 euro / cameră / noapte (Sezon 1 iunie – 31 august 2018*)
54 euro / cameră / noapte (Extrasezon 1 ianuarie 2018 – 31 mai 2018; 1 septembrie 2018 – 31 decembrie 2018*)

Micul dejun si accesul la piscina sunt incluse in pret.

* excepție fac zilele festive tip Paște, Crăciun, Revelion sau alte evenimente de acest tip (city break, zile naționale, pachete cu restrictie pentru numarul de nopti, etc) care sunt anunțate în prealabil, înainte de confirmarea fermă a cererilor.

  • Rezervarea fermă se face în funcție de disponibilitate și în baza unui avans de 50%;
  • Anularea rezervărilor sau neprezentarea conduc la pierderea avansului de cazare;
  • Suplimentarea de cazare se poate face contra cost cu pat adițional. Camerele se pot suplimenta cu maxim 1 pat adițional / cameră;
  • Baby crib la cerere și contra cost;
  • Check-in începând cu ora 18.00, check-out ora 12.00 (cel târziu). Rezervările sunt garantate până la ora 22. În cazul întârzierilor, vă rugăm să informați recepția în scris sau telefonic spre a evita anularea rezervării;
  • Ocazional, hotelul organizează evenimente festive, cel mai frecvent în intervalul vineri – duminică;
  • Late check out – ul (eliberarea camerei mai târziu de ora 12.00) se taxează cu 20 eur / camera single, 25 eur / camera dublă și 32 eur / camera triplă fără informare prealabilă;
  • Domeniul Dâmbu Morii este o locație “pet friendly”. Suntem deschiși oaspeților însoțiți de animale de companie prin informare prealabilă și confirmare primită în scris din partea recepției. Întrucât pentru noi curățenia este fundamentală, camerele ce au găzduit oaspeți cu animale de companie sunt supuse unui proces de curățare specializată, așadar la tariful cazării se va adăuga costul de 20 eur / sejur;
  • Micul dejun este servit în restaurant în intervalul 8.00 – 10.30.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

0771202202