Vă mulțumim pentru că ați fost alături de Domeniul Dambu Morii și vă asigurăm că întreaga echipă a hotelului va menține și pe viitor standardul ridicat al serviciilor oferite dumneavoastră.

În contextul evoluției rapide a răspândirii virusului #COVID19, am decis să oprim activitatea hotelului pentru perioada 22.03 – 15.04.2020, întrucât continuarea derulării acesteia ar pune în pericol sănătatea angajaților și clienților noștri.

Vă asigurăm de suportul întregii echipe și sperăm că situația actuală se va sfârși în cel mai scurt timp posibil. În această perioadă vă stăm la dispoziție la telefon 0771202202 sau email office@dambumorii.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă vom ține la curent în funcție de evoluția evenimentelor.

Vă urăm multă sănătate și sperăm să ne revedem cu bine cât mai curând.

3 Apr 2017

Sejur la munte de 1 Mai. Best deal!

Cea mai înfloritoare lună a anului vine cu un sejur minunat. 

Bucură-te din plin de căldura și frumusețea naturii la munte, Brașov.

Hotelul Domeniul Dâmbu Morii aflat la intrarea în orașul Brașov a pregătit un sejur de 1 mai cu program special*. Descoperă frumusețea primăverii prin ochii generoasei grădini de vară (1,5 hectare). Restaurantul poate completa cu succes experiența voastră culinară având un meniu tradițional românesc cu accente internaționale.

Locul de joacă exterior așteaptă să fie inundat de bucuria și râsetele prichindeilor. Terasa exterioară aflată în imediata apropiere poate fi un refugiu perfect pentru părinții ce doresc să se liniștească după o săptămână de lucru încărcată, fără a scăpa din priviri micuțul jucăuș.

Pentru un confort maxim, oferim oaspețior noștri parcare gratuită și supravegheată video și wi-fi pe întreaga suprafață a locației.

*petrecere cu muzică live în data de 30 aprilie

 

Descoperiți una din minunile Brașovului! Cascada și Canionul 7 Scări.

O cascadă ce curge printre stânci, în șapte trepte, o splendoare a naturii, Canionul și Cascada 7 Scări este principala atracție pentru amatorii drumețiilor ușoare din zona Predeal-Brașov.

 

Pachet 2 nopți, mic dejun inclus

  • 100 eur 84 eur / camera dublă (2 persoane)
  • 128 eur 108 eur / camera triplă (3 persoane)

Pachet 3 nopți, mic dejun inclus

  • 150 eur 119 eur / cameră dublă (2 persoane)
  • 192 eur 152 eur / camera triplă (3 persoane)

 

  • copii sub 6 ani se bucură de gratuitate dacă nu solicită pat suplimentar;
  • camerele se pot suplimenta cu 1 pat / cameră la costul de 14 eur / noapte;
  • baby crib 5 eur / noapte;
  • oferta este valabilă în intervalul 28 aprilie – 1 mai 2017 în funcție de disponibilitatea hotelului și pe baza unei rezervări prealabile cu avans 50
  • în cazul anulării, avansul nu se restituie.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0771202202